top of page

QUI SOM

Fa més de 30 anys que els taxis d'Espot ofereixen el servei de transport al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Des de l'any 1996 i amb la intenció d'oferir un millor servei als nostres usuaris, ens vam constituir com a ASSOCIACIÓ.

 

L'ASSOCIACIÓ DE TAXIS D'ESPOT està formada per 25 taxis tot-terreny amb els que oferim diferents excursions i opcions per visitar el Parc Nacional. Ens trobem a la població d'Espot, al Pallars Sobirà, Pirineu de Lleida.

 

ESPEREM LA SEVA VISITA!! 

ON SOM

Ens trobem just a l’entrada (a mà dreta) del poble d'Espot, situat a l'extrem Nord-Oest del Principat, a la comarca del Pallars Sobirà i a 30 km de la seva capital Sort.

A 1.320 m. d'alçada, Espot és la via d'accés a la zona de Sant Maurici i ofereix tot l'encant de les poblacions d'alta muntanya.

A Espot hi trobem l'església parroquial de Santa Llogaia, ja esmentada l'any 839. És una típica construcció de la vall, d'una nau i campanar de torre quadrada, que s'alça en un extrem d'Espot Solau. Damunt Espot Obago hi ha una antiga torre circular de defensa, coneguda com la Torre dels Moros. Un pont romànic, sobre el riu Escrita, connecta els dos barris del poble.

bottom of page