top of page
Estany Negre

 

Estany Negre, Tort i Trullo i Estanys de Trescuro.

L'Estany Negre, està situat a 2.400 metres d'alçada i rep el seu nom per la gran profunditat de les seves aigües (100 m.).

Per arribar a l'Estany Negre tenim 3 opcions :

OPCIÓ A: COMPLETA (4x4)

CONFIRMAR DISPONIBILITAT
El 4x4 en durà fins l'Estany Negre

(1 h. de trajecte). Durant la pujada veurem l'espectacular vista de la zona de protecció integral dels Estanys de Trescuro i continuant amb l'ascenció arribarem als estanys Tort i Trullo, al costat del refugi Josep Ma. Blanc.

A 5 minuts a peu arribarem a l'Estany Negre.

El 4x4 farà una parada d'1 hora i després tornarem al poble d'Espot. 

OPCIÓ B: COMBINADA (4x4 i a peu)

DISPONIBLE

El 4x4 ens durà fins l'Estany Negre

(1 h. de trajecte). Allà estarem tota l'estona que vulguem. Per tornar baixarem a peu, pel mateix camí que hem pujat, fins la presa de Lladres

(a 1'30 h. de l'Estany Negre), on el 4x4 ens recollirà a l'hora acordada en el moment de la sortida per tornar al poble d'Espot. 

OPCIÓ C: ANADA (4x4) 

DISPONIBLE

El 4x4 ens durà i ens deixarà a l'Estany Negre (1 h. de trajecte).

negre cat 2024_page-0001.jpg
CONFIRMAR DISPONIBILITAT

Aquesta excursió es realitza amb un mínim de 6 persones; els grups es fan al punt de sortida, sense prèvia reserva; el tiquet de retorn només serà vàlid pel mateix dia de l'anada.

Què podem fer?

- Baixada a peu fins el poble d'Espot. (3:30 h.) Tot seguint el camí dels 4x4 fins la presa de Lladres, trobarem el caminet (indicant amb un  cartell) que ens portarà fins el poble d'Espot.

- Podem fer la travessa fins l'Estany de Sant Maurici. Pujarem per l'estany de la Coveta i el Coll de Monestero (2.710 m.) i descendirem fins a  Sant Maurici (1.950 m.) tot passant per la Vall de Monestero. Aquesta travessa és d'una dificultat alta i té una durada d'unes 5 hores.

- Pic de Peguera (2.982 m.) (2 h. aprox. anada) / Pic de Saburó (2.906 m.) (2 h. aprox. anada)

bottom of page