top of page
Estany de Ratera

L'Estany de Ratera, situat a 2.100 metres d'alçada, és un estany natural i un dels més bonics del Parc.

 

Tenim 2 opcions per fer aquesta excursió:

OPCIÓ A: COMBINADA (4x4 i a peu)

DISPONIBLE.

Sortim d'Espot en 4x4 fins l'Estany de Ratera (35 min.). Una vegada allà, podrem estar-hi tot el temps que vulguem. Per tornar, baixarem a peu fins a l'Estany de Sant Maurici (1 h. aprox.) i ens dirigirem al punt de recollida dels 4x4 des d'on tornarem a Espot. 
Els horaris de tornada varien segons la temporada. Informeu-vos a la parada de taxis o al nostre telèfon de contacte.


OPCIÓ B: COMPLETA (4x4)

DISPONIBLE.

Sortim d'Espot en 4x4 fins l'estany de Ratera (35 min. aprox.), allà farem una parada de 20 minuts, tornarem al 4x4 i baixarem fins l'Estany de Sant Maurici on farem la segona i última parada de 20 minuts. Després de visitar l'Estany de Sant Maurici, tornarem al poble d'Espot. 

ratera cat 2024_page-0001.jpg

Aquesta excursió es realitza amb un mínim de 6 persones; els grups es fan al punt de sortida, sense prèvia reserva; el tiquet de retorn només serà vàlid pel mateix dia de l'anada.

(Durada total aproximada de l'excursió completa en 4x4: 2 h.)

Què podem fer?

- Seguint per la pista dels 4x4, a 15 minuts caminant, es troba el Mirador de l'Estany, des d'on gaudirem d'una magnífica vista de l'Estany de Sant Maurici, dels Encantats i de la Vall de l'Escrita.

- Des de l’Estany de Ratera, desfent el camí dels 4x4 trobem la indicació de "cascada". Aquest camí ens porta a un salt d'aigua d'uns 8 m. i continuant, arribem a l'Estany de Sant Maurici. Vorejant-lo arribarem al punt de recollida dels 4x4 (en total, 1 hora 30 min. aprox.).

bottom of page